Здорове харчування: практичні рекомендації

613.2

Т 31
Тележенко Любов Миколаївна.
Здорове харчування: практичні рекомендації: монографія/ Л.М. Тележенко; Н.А. Дзюба, М.А. Кашкано; Міністерство освіти і науки України - Херсон : Олді-плюс, 2018. - Бібліогр.: с. 134-138. - Дод.: с. 139-196. - 199 с., ISBN 978-966-289-227-7
Кл. сл.: ВИДАННЯ ХЕРСОНЩИНИ
Предметные рубрики: Раціональне харчування
УДК: 613.2

Аннотация библиотекаря:

У монографії доступно й послідовно розкрито фізіолого-гігієнічні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини. Висвітлено наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль продуктів з функціональними властивостями.
За допомогою сучасних методів досліджень розроблено раціональне меню для жителів сучасного міста з врахуванням сезонності, режиму харчування та добової потреби у нутріентах. Складено комплекси для здорового харчування, що можуть бути реалізовані на сучасному підприємстві ресторанного господарства або у кейтеринговій компанії.

Календарь событий

    1 2 3 4
5 6 7 8 9 1011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Библиотека работает
с 9:00 до 18:00
пятница – выходной день
последний понедельник месяца –
санитарний день