Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

Мріяти не шкідливо

27.09.2023 11:39

«… ставтеся до себе як до переможця – і незабаром ви ним станете»

«Життя – це безцінний дар, який людина одержує при народженні. Проте як вона зуміє розпорядитися цим даром – залежить від неї самої».

Кожна людина є унікальною та неповторною, бачить світ по своєму, має свої мрії. У кожному з нас є щось цінне і особливе, те, що відрізняє від інших. Ми  визначаємося з вибором професії, кар'єри і тієї єдиної справи, якою будемо займатися до кінця життя. Таланти кожного з нас закодовані у наших генах. Вони унікальні і неповторні. Відкрити їх в собі можемо тільки ми самі.

Барбара Шер навчила мільйони людей правильно використовувати свої переваги і реалізовувати свої мрії.

Барбара Шер (14.08.1935 – 10.05.2020) – всесвітньовідома американська письменниця, авторка бестселерів про мистецтво досягнення мети, лектор, тренер з успіху та стилю життя. Шанувальники і преса називають її матір'ю лайф-коучингу.

Упродовж 40 років її поради перетворювали бажання та фантазії на конкретні результати. Вона завжди мріяла про роботу з людьми, організацію допомоги для розкриття їх талантів, чіткого визначення цілей та здійснення мрій. Шлях до успіху Барбари був складний. Протягом семи років вона була вимушена працювати офіціанткою, щоб самостійно виховувати дітей і звести кінці з кінцями. Але одночасно вона поєднувала роботу, що давала можливість виживати і роботу з людьми, що приносила задоволення і розвиток особистості.

У 1978 році коли Барбарі Шер було сорок чотири роки вона уперше звернулась до читачів, запропонувавши цікаві і оригінальні вправи, які навчать долати труднощі та допоможуть розробити власну стратегію для досягнення успіху

 

«Мистецтво мріяти. Як отримати те, чого насправді бажаєш» - найпопулярніша і найбільш запитувана книга Барбари Шер. Авторка розповідає реальні історії людей, які змогли втілити свої бажання і стати щасливими. Наприклад, Пітер Джонсон був звичайним водієм, став – фермером. Сінді Фокс була офіціанткою, а тепер пілот. Прикладів дуже багато. У кожного з нас є знайомі, які досягли своєї мети. Треба тільки засучити  рукава і зробити все можливе для втілення мрій.

Книга допомагає кожному читачеві розібратися, хто він насправді і чого він по справжньому хоче, дає поради реального планування для втілення в реальність абсолютно будь-якої мрії.

Барбара розробила десятки потужних  методик, як свої цілі перетворити у реальність. Головне для того, щоб стати успішним необхідно краще зрозуміти себе «Ким ви мріяли бутиі «Ким би могли стати?»

Мрії людини – це саме те, чого вона прагне в житті.


В77535
88.37
Ш 49

Шер Барбара.

Мистецтво мріяти: як отримати те, чого насправді бажаєш/ Барбара Шер за участі Енні Готтліб ; [пер. з англ. О. Зосімової ; ред. Р. А. Трифонов] - Харків : Кн. клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2017. - 431, [1] с., ISBN 978-617-12-1484-2

Предметні рубрики: Особистість -- Життєвий успіх -- Досягнення

УДК: 316.61-027.233

 


«Мрій правильно: як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти» – у книзі авторка пояснює як пристосувати багатобічний розум до світу, чому ваші інтереси так динамічно змінюються, як осягнути неосяжне. Барбара дає пораду як віднайти себе, визначити і досягти цілей. Головний акцент зроблений на пізнання самого себе. Як почути себе, коли так довго ігнорував внутрішній голос? Як знайти своє призначення? Саме тут ви знайдете відповіді на безліч подібних запитаннь.

Маєте багато інтересів та постійно бажаєте чогось нового? Барбара запевняє: «якщо у вас багато цілей – ви унікальні, адже маєте змогу отримати омріяне життя та спробувати в ньому все».

«Як дізнатися про свій дар? Просто. Лише згадайте все, що ви колись у своєму житті любили робити, - і неважливо, вправно ви це робили чи ні».


В76998
88.52
Ш 49

Шер Барбара.

Мрій правильно: як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти/ Б. Шер, Б. Сміт - Харків : Кн. клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2017. - 429, [2] с., ISBN 978-617-12-2301-1

Предметні рубрики: Особистість -- Життєвий успіх -- Досягнення

УДК: 316.61-027.233

 


Довколо стільки можливостей, але ким бути? Як знайти роботу по душі? На ці та багато інших питань дасть відповідь книга «Мрії здійснюються! Як перетворити життя на казку». Щасливими вас може зробити лише заняття улюбленою справою.

«Ви ніколи не станете щасливим, доки не будете користуватися своїм талантом». Авторка пропонує десять конкретних кроків, виконуючи які ви зможете прийти до власного покликання, знайти улюблену роботу і зробити так, щоб вона супроводжувала вас протягом усього життя.


В78855
316.61
Ш 49

Шер Барбара.

Мрії здійснюються!: як перетворити життя на казку/ Барбара Шер ; [пер. з англ. С. Новікової ; ред. В. М. Фурса] - Харків : Кн. клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2018. - 286 с., ISBN 978-617-12-5133-5

Предметні рубрики: Особистість -- Життєвий успіх -- Досягнення

УДК: 316.61-027.233

 


Кожен з бестселерів Барбари пропонує практичний і детально розписаний метод виявлення природних талантів, визначення цілей і втілення мрій в реальність. «Переборіть свій страх, відпустіть минуле й рухайтеся вперед, бо життя надто коротке, а ваш унікальний потенціал надто цінний, аби марнувати його. Невпинно мрійте, міцно стійте ногами на землі та втілюйте свою мрію в життя!».

Книги Барбари написані легко і натхненно, перекладені десятками мов і продаються мільйонними накладами по всьому світу.

Вони зроблять вас переможцем.

Упродовж багатьох років Барбара Шер була постійним учасником професійних конференцій по всьому світу, брала участь у популярних передачах, виступала лектором у найпрестижніших університетах, проводила тренінги у компаніях зі списку Fortune 100. За версією New York Times Барбара Шер один з найпопулярніших авторів. Саме вона створила інноваційну програму , яка допоможе вам побудувати життя своєї мрії.

Мрійте, адже мріяти  цікаво та корисно.

Календар подій

   1 2 3 4 5
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031