Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00
Меню розділу

Танець

www.idance.ru


"iDance" - портал сучасних танців

Статті про сучасні клубні танці: танець живота, брейк-данс, латіна, хастл і танго. Фото- та відеоматеріали. Танцювальний форум. Школи танців Москви, Санкт-Петербурга та ін. міст.

www.dance.in.ua


"Портал бального танцю в Україні"

Список танцювально-спортивних клубів України. Графік турнірів, архів з 2006 року. Статті, онлайн-книги, список танцювальних магазинів. Оголошення про пошук партнера для танців. Фотогалерея. Форум.

www.salsa.com.ua


"Salsa club" - студія латиноамериканських танців

Навчання дорослих і дітей сальсі, кубинському гуагуанко, бразильської самби, болеро та ін. танцях. Розклад і вартість занять. Анонси сальса-вечірок. Форум для шанувальників танців.

www.dance.net.ua


"Українська федерація танців"

Перелік та опис відділень федерації. Розклад занять. Новини про набори в групи. Склад інструкторів регіональних відділень. Прес-релізи про фестивалі, статті про танці. Фото- та відеогалерея.

www.udsa.com.ua


"Асоціація спортивного танцю України"

Календар змагань. Рейтинги танцюристів. Новини спортивного танцю. Список українських секцій зі спортивного танцю. Фотогалерея. Контакти.

www.sgostu.com.ua


"Спілка громадських організацій спортивного танцю"

Календар змагань. Каталог клубів союзу. Новини спортивного танцю. Список офіційних документів і правил союзу. Фотогалерея. Тематичні матеріали. Контакти.

www.wdance.com.ua


"Світ Танцю" - танцювальний портал

Новини танцювального світу, анонси фестивалів та концертів, оголошення про набір у групи. Фотогалереї. Статті про танцювальне мистецтво, стилі тощо. Спілкування на танцювальному форумі.

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031