Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00
Меню розділу

Нетворкінг для інтровертів

В81839
159.923.4

В 43
Вікрі Карен.
Нетворкінг для інтровертів: поради для комфортної та ефективної комунікації/ Карен Вікрі ; [пер. з англ. К. Чучко ; голов. ред. О. С. Кандиба] - Харків : Віват, 2020. - Бібліогр.: с. 206-208. - Прим.: с. 210-221. - 221, [2] с. - (Бізнес), ISBN 978-966-982-067-9
Предметні рубрики: Особистість -- Комунікативність -- Консультативна психологія
УДК: 159.923.4-056.48:159.98
Жанр: Нон-фікшн

Анотація:

Значущість комунікації важко переоцінити. Корисні знайомства у будь-якій сфері, здатність швидко знаходити спільну мову з діловими партнерами та одразу ставати «своїм» у компанії незнайомців — ось воно, мистецтво нетворкінгу. Для інтровертів, які панікують лише від думки про нетворкінг та необхідності покинути зону комфорту, книжка Карен Вікрі — як глибокий, заспокійливий ковток повітря. Цей посібник допоможе вам по-новому осмислити, як створювати й підтримувати важливі ділові та особисті стосунки і як перетворити спілкування на необтяжливий, природний та приємний елемент вашого життя. У книжці ви знайдете настанови, як спрямувати свої інстинкти в правильне русло, щоб створити мережу контактів так, як це властиво саме вам.

Фотоматеріали

Цитати

  • "Нарешті, якщо ви думаєте про зміни чи боретеся зі старими звичками, спробуйте поглянути на це з такого ракурсу : щоб побудувати надійну мережу, намагайтеся бути щедрими не лише з іншими, а й із самим собою. Більшість із нас радо допоможе іншим, коли ті потребують поради, але надто часто ми не наважуємося попросити про підтримку".
  • "За умови, що ви відкриєтесь і будете цікавитися іншими, ви побачите переваги, які дають зв'язки протягом усього вашого життя".

Рецензія фахівця (офіційні рецензії):

Нетворкінг - те, без чого не досягнути успіху в бізнесі. Однак багато хто досі його боїться. Приготуйтеся змінити своє ставлення. Нова книжка Карен Вікрі показує читачам, як прийняти справжніх себе, налагоджуючи дійсно міцні зв'язки.

Дорі Кларк, ад'юнкт-професорка у иШколі бізнесу Фукуа Дюкського університету.

 

 

Більшість із нас негативно ставиться до незручних телефонних розмов з незнайомцями й ділового аспекту того, що ми називаємо нетворкінгом. Карен Вікрі надає цьому поняттю нового значення з погляду зв'язків, дружби і приязності. Ця книжка - дуже зручний інструмент для нас, інтровертів, які звикли ховатися за масками екстравертів.

Аманда Бенет, журналістка й письменниця.

 

 

Для інтровертів, які панікують лише від думки про нетворкінг, книжки Карен Вікрі - як глибокий, заспокійливий ковток повітря.

Софія Демблінг, авторка книжок "The Introvert`s Way" ("Шлях інтроверта") та "Introverts in Love" ("Закохані інтроверти").

 

 

Карен Вікрі вчилася нетворкінгу все своє життя і вклала результати свого досвіду в практичну і зрозумілу книжку, яка буде корисною для абсолютно різних людей з різними зв'язками й оточенням. (До речі, вона стане в пригоді не лише інтровертам!)

Шрі Шрінівасан, колишній директор із цифрових технологій Колумбійського університету і Музею мистецтва Метрополітен у Нью-Йорку.

 

 

Слухайте Карен Вікрі. Книжка "Нетворкінг для інтровертів" еавчить вас точніше ставити запитання, спостерігати, плекати стосунки і, так, нетворкінгу, але керуючись правильними міркуваннями.

Блер Шейн, директорка з маркетингу, компанія "Seguoia Capital". 

 

 

Якщо ви вірите, що і пригоди, і досягнення грунтуються на взаєминах, обов'язково прочитайте цю книжку. Крок за кроком, поняття за поняттям, Карен ділиться з нами своєю мудрістю,

розповідаючи, як побудуваьт спільноту стосунків, які допоможуть вам змінити світ.

Кіт Ямасіта, засновник і голова компанії "SYPartners".

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031