Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

Курси і лекції

  • Мовний клуб "English Anytime"

    Найбільша проблема, з якою стикаються при вивченні іноземної мови, острах її використання у мовленні. Насправді, досить вільно говорити можна вже при середньому рівні знань англійської мови.

    Мета клубу "English Anytime" - дати можливість учасникам спілкуватись англійською і водночас продовжити її вивчення у основних напрямках: аудіювання, граматика, читання і вивчення нових слів. Як це працює?

    Можна дізнатись у режимі онлайн у середу та суботу з 18:00.

  • Перші кроки у німецькій мові

    Німецька мова є офіційною у Німеччині, Австрії, Ліхтенштейні, Швейцарії, Люксембурзі, нею говорять більше 90 мільйонів людей. Її важливо знати і для подорожей Європою, і для самовдосконалення, адже немає кращого способу зрозуміти країну та її жителів, ніж вивчити їх мову. Новий клуб Гончарівки "Перші кроки у німецькій мові" допоможе створити базу для подальшого навчання та дозволить обмінятись досвідом під час онлайн-зустрічей. 

    Коли: Щосереди та суботи з 17:00 до 18:00.

  • Parlons français ! Поговоримо французькою

    Якщо ви любите французьку так, як любимо її ми, якщо вивчили цю мову і хочете спілкуватись з однодумцями за підтримки і допомоги викладача, приєднуйтесь до зустрічей   розмовного клубу  "Parlons français". Засідання проходять у онлайн-форматі.
    Коли: вівторок і п'ятниця о 15:00.
    Для реєстрації звертайтесь на наш сайт та у соціальні мережі Гончарівки або за тел.: 050-94-37-601 (Тетяна).

  • Іноземні мови з Гончарівкою

    Почались заняття з новою групою англійської мови для початківців у рамках проєкту "Іноземні студії Гончарівки". Поки що ми проводимо заходи онлайн, а тому доступ до зустрічей можливий із будь-якого міста Європи. Цього разу нові відвідувачі познайомились та навчились представлятись англійською мовою.

    Скоро сподіваємось зустрітись уже у бібліотеці, а поки що можете приєднуватись до нашого навчання.

    Час занять на платформі Zoom:
    Вівторок 16:00 - 17:00
    Четвер 16:00 - 17:00
    Задавайте питання за тел.: 050-9437601

  • Українська культура: пізнаємо своє

    Саме культура є фундаментом української державності. Сьогодні світ, по суті, наново відкриває для себе Україну через пізнання її правдивої історії та унікальної культури.

    І нам нині не варто нехтувати національною культурою. Адже український народ, століттями бездержавний, зберігся сам і довів власне право на незалежність коштом культури.

    Тож пропонуємо долучитися до проєкту «Українська культура: пізнаємо своє»

    Далі >>

  • Навчальний проєкт «Український фольклор»

    Працюючи в умовах війни, нам, бібліотекарям, дуже хочеться бути потрібними і корисними для наших читачів. Тому співробітники Гончарівки розпочинають роботу над створенням навчального відеоконтенту. Актуальність даного проєкту полягає в тому, що український освітній процес змушений поєднувати онлайнові та офлайнові формати навчання, через що гостро постає необхідність у додаткових освітніх продуктах для дистанційного навчання.

    Далі >>

Календар подій

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 192021
22232425262728
2930