Oles Honchar
Kherson regional
universal scientific library
MO-TH: 9:00-18:00
SA-SU: 9:00-18:00
Part`s menu

Радість виховання

В80529
37.018

К 32
Кволс Кетрін.
Радість виховання: як виховувати дітей без покарання/ Кетрін Кволс - Київ : Сварог, 2020. - 222, [1] с., ISBN 978-611-01-1656-5
Предметні рубрики: Діти -- Сімейне виховання
УДК: 37.018.1
Жанр: Non-fiction

Аннотация:

Уявіть собі таку сім’ю, де кожен намагається підтримати іншого, де уважно прислухаються один до одного і виходять з конфліктних ситуацій без образ, і кожен отримує те, що хоче. Книга «Радість вихованн», в основі якої лежать наукові праці Рудольфа Дрейкурс, стане безцінним помічником і керівництвом для дорослих, які хочуть бачити свою сім’ю щасливою і гармонійною.

Для широкого кола читачів.

Photo Collection

Цитаты

  • "Надзвичайно важливо навчити дитину брати на себе всю відповідальність за досягнення позитивних результатів своїх дій, незалежно від того, є при цьому впливова особа чи ні. Це допомагає дітям усвідомлювати правильність (чи неправильність!) власного вибору, адже вибір, зроблений самою дитиною, може принести їй як радість, так і нещастя. Якщовнутрішній контроль за своєю поведінкою стає для дитини головним, це сприяє розвитку в ній почуття власної гідності і виробленню правильної самооцінки. Діти ведуть себе погано, коли вони відчувають своє безсилля і невпевненість в собі, а також тоді, коли ми пригнічуємо їхнє власне єство або даємо їм відчути їхню "нікчемність". Немає сенсу карати дитину, яка і так вже відчуває невпевненість у своїх силах."
  • "Набагато більшого можна досягти, якщо внести в виховний процес елемент радості і допомогти дітям розвинути в собі таке ставлення до всього, що відбувається, яке в подальшому допоможе їм долати всі мінливості долі, що чекають їх у дорослому житті. Починаючи цей важливий процес, пам'ятайте, що багато принципів виховання, запропоновані в цій книзі, можуть зажадати від вас наполегливості, терпіння і, звичайно ж, чимало часу.!
  • "Наше завдання як батьків полягає в тому, щоб дати правильний напрямок нашим безпорадним і залежним дітям, а також допомогти їм усвідомити, що вони можуть стати впевненими в собі і вміти діяти самостійно."

Рецензия специалиста (официальные рецензии):

Звернення до українських читачів

(уривки)

    ...Ми раді представити книгу "Радість виховання". Це послідовне практичне керівництво по переорієнтації поведінки, яке можна також використовувати в поєднанні з 15-годинними курсами для батьків, проведеними НОУ "Всесвітні Центри Взаємовідносин". Завдяки новим знанням Ви не тільки знайдете спільну мову і поразуміння з дітьми, а й допоможете їм розвинути почуття власної гідності і стати надійними, корисеими членами суспільства.

     Для зміцнення сімейних відносин, а також розвитку навичок самоприйняття і самопізнання ми пропонуємо вам відвідати й інші курси-тренінги, що проводяться НОУ "ВЦВ"...

Юрій Кузнєцов, Президент НОУ "Всесвітні Центри Взаємовідносин" 

Calendar

12 3 4 567
8 9 10 11 121314
1516 17 18 19 2021
22232425262728
2930