Oles Honchar
Kherson regional
universal scientific library
MO-TH: 9:00-18:00
SA-SU: 9:00-18:00
Part`s menu

Право на помилку

В79855
159.923.2

Б 42
Бекол Джессіка.
Право на помилку: 25 успішних жінок розповідають про те, чого їх навчили власні помилки/ Джессіка Бекол ; переклала з англ. Ілона Віннічук ; [літ. ред. А. Копівська] - Київ : Книголав, 2019. - 267 с. - (Полиця нон-фікшн), ISBN 978-966-97639-8-3
Предметні рубрики: Особистість -- Життєвий успіх -- Досягнення
Жінки -- Самоствердження
УДК: 159.923.2:17.024.4]-055.2
Жанр: Non-fiction

Аннотация:

З чого починається шлях до успіху? І що може трапитися на ньому? Чи справді люди, які досягли вершин і так багато говорять про «цінності навчання на помилках», могли коли-небудь помилятися? Американська письменниця Джессіка Бекол вирішила глибше дослідити ці питання. В основі книжки «Право на помилку» — двадцять п’ять інтерв’ю з успішними жінками, які працюють у найрізноманітніших сферах: від мистецтва до фінансів та технологій. Усі вони зізнаються, що стали цілеспрямованими та позитивними лідерками лише завдяки власним помилкам і висновкам. Історії про серйозні життєві ситуації, кумедні епізоди та найжорсткіші робочі моменти, а також безліч корисних порад — ось що ви знайдете на сторінках цієї книжки. Це ідеальне чтиво для жінок, які лише починають власну кар’єру і прагнуть розвиватися, а також для кожного, на чию думку, успіх чекає лише на тих, хто ніколи не помиляється.

Аннотация библиотекаря:

Одним із найбільших людських страхів є страх зробити помилку. Суспільство насаджує нам стереотип, що кожен наш крок має бути правильним. Героїні книги «Право на помилку» показують, як негаразди відкривають нові шляхи реалізації.
Американська письменниця Джессіка Бекол привідкрила лаштунки життя двадцяти п'яти жінок ХХІ століття, якими ми захоплюємося і кар’єрі яких заздримо. Їх теж не оминали негаразди, проте цим жінкам вдалося перетворити кожну невдачу на досвід, який заклав фундамент їхнього майбутнього успіху.
Книга не просто радить бути собою, а доводить на реальних прикладах, що бути тим, ким ти є, у будь-якій ситуації справді можливо. Вона лікує «синдром відмінника», порушує теми фемінізму, гендеру та розглядає проблеми, з якими може зіткнутися жінка на шляху до омріяної кар’єри.
Двадцять п'ять історій із порадами від найавторитетніших жінок чудово мотивують іти до мрії, коли ні на що не лишається сил.

Photo Collection

Рецензия специалиста (официальные рецензии):

«Ця прониклива книжка нагадує нам, що невдача — це не протилежність успіху, а лише сходинка на шляху до нього».

Аріанна Гаффінґтон, співзасновниця й головна редакторка The Huffington Post

«Книжка цінна своєю мудрістю й порадами, ба більше, читати її — лише задоволення».

Кейсі Ганауер, авторка роману «Той, хто пішов» (Gone)

«Читати цю книжку — це ніби відлежуватися в приємній гарячій ванній після жахливого робочого дня».

The New York Times

 

Экранизация, другие видеоматериалы

Відгук про книгу Olya Cheryba.

Calendar

12 3 4 567
8 9 10 11 121314
1516 17 18 19 2021
22232425262728
2930