Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00
Меню розділу

Де немає Бога

В79019
821(477)'06

К 38
Кідрук Максим Іванович.
Де немає Бога: роман/ Макс Кідрук ; [ред. О. А. Веремчук] - Харків : Кн. клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2018. - Придбано за підтримки Українського культурного фонду (УКФ). - 476, [2] с., ISBN 978-617-12-4950-9
УДК: 821.161.2'06-31
Жанр: Триллер / жахи

Анотація:

Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви... Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них — рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті.
«Де немає Бога» — спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.

Анотація бібліотекаря:

Це роман про виживання людей у надекстремальних умовах, коли семеро людей, які вижили після авіакатастрофи, намагаються зберегти залишки людяності, цивілізованості і просто залишитися живими. Коли ти опиняєшся на гірській вершині Гашербрум на висоті понад 6 тисяч метрів над рівнем моря, коли бракує повітря, немає води, теплого одягу і жахливо холодно, дуже важко зберегти залишки людяності. І не всім це вдається.
Не оминув увагою автор і сучасні події на Сході України, і збитий у 2014 р. малайзійський пасажирський літак над Донбасом. Розмірковував і про те, чи є Бог, і чи дійсно він все бачить, навіть у таких віддалених місцях.
Якщо ж ви захотіли дізнатися, чи скрізь є Бог і чи бачить він, на які жахіття здатні люди, щоб досягти своєї цілі або вижити – вам треба прочитати цю книгу.

Фотоматеріали

Цитати

  • У житті кожного існує лінія, перетнувши яку, ми вже не можемо змінитися.
  • Закоханість - це стан, котрого люди, в яких усе гаразд із головою, намагаються уникати.
  • Якщо ти не робиш чиєсь життя кращим, отже, ти марнуєш час.
  • - Ти ж пілот, так? маєш знати, що робити в таких ситуаціях. Єгор подумав, що пілотів навчають уникати катастроф, а не виживати в горах після того, як літак розбився.
  • Чоловікові насправді потрібне відчуття любові, а не конкретна жінка.
  • Але зрештою, де ви знайдете чоловіка, якого захопила б жінка, нездатна завдавати йому болю?

Рецензія фахівця (офіційні рецензії):

Надзвичайно важлива для мене книга. Макс Кідрук розповів чернівчанам, про що роман "Де немає Бога"
(уривки)

...За словами Макса Кідрука, роман «Де немає Бога» про усі ті речі, які він любить і якими цікавиться – про політику, релігію, авіацію, гори та американський футбол. Під час презентації він розповів, як полюбив американський футбол та намагався на схемах пояснити чернівчанам основні принципи цієї гри, про яку й писав у своїй новій книзі...

Кідрук зауважив, що звертає увагу на відгук кожного читача.

«У соцмережах читачі активно залишають свої враження від книги. Тільки в Instagram є понад 440 записів із хештегом #Де немає Бога. Є як позитивні, так і негативні дописи. Та для автора важливіше отримати не схвальний відгук від читача, а звернути увагу на ті речі, на яких акцентовано у книзі. Зокрема, для мене надзвичайно важливим у книзі є лист Томаса Бартона до свого сина. Його я писав, напевно, стільки ж часу, скільки й весь роман. Момент, коли Брендон Бартон читає листа від свого батька є дуже емоційним. Мені приємно, коли читачі також акцентують саме на цьому».

Насамкінець Макс Кідрук наголосив, що «Де немає Бога» – надзвичайно важлива для нього книга. І незважаючи на те, що він уже почав працювати над новим романом – «Доки світло не згасне назавжди», вона завжди буде особливою для нього.

Матеріал взято з сайту "Шпальта"

Екранізація, інші відеоматеріали

Макс Кідрук "Де немає Бога" - офіційний трейлер.

Також рекомендуємо прочитати

Кідрук Максим Іванович. Навіжені в Мексиці: хуліг. оповід./ Макс Кідрук ; голов. ред. С. С. Скляр ; худож. А. Носач- Х. : Кн. клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2011. - 286 с. - (Коронація слова), ISBN 978-966-14-1253-7
Кідрук Максим Іванович. Жорстоке небо: роман/ Макс Кідрук ; голов. ред. С. С. Скляр ; передм. А. Любки ; післям. авт. ; худож. Д. Ластовка- Х. : Кн. клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2014. - 604, [1] с., [4] л. цв. ил. с. - Перелік муз. творів: 603-604, ISBN 978-966-14-7843-4
Кідрук Максим Іванович. Твердиня: роман/ Макс Кідрук ; голов. ред. С. С. Скляр ; передм. Г. Пагутяк- Х. : Кн. клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2013. - 587, [2] с., [2] арк. кольор. фотогр. с., ISBN 978-966-14-5686-9

Календар подій

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 192021
22232425262728
2930