Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00
Меню розділу

20 важливих навичок, які допоможуть підготувати дитину до життя

В80187
37.018

Є 92
Єфременкова Світлана.
20 важливих навичок, які допоможуть підготувати дитину до життя/ С. Єфременкова ; [ред. Н. Ф. Юрченко] - Харків : Основа, 2019. - 96 с. - (4mamas), ISBN 978-617-00-3542-4
Предметні рубрики: Діти -- Сімейне виховання
УДК: 37.018.1
Жанр: Нон-фікшн

Анотація:

Ця книга створена для того, щоб навчити дитину насолоджуватись життям і виховувати всі необхідні для цього навички не тільки в дитини, але і в батьків. Адже батьки завжди будуть першим і головним прикладом, який бачить дитина. Кожна глава книги допомагає виховати в дитини конкретну навичку, яка стане у пригоді для створення не просто успішного, а натхненного, радісного і щасливого життя. Вона про те, що потрібно робити, щоб дитина зростала, маючи перед очима приклад щасливих людей (батьків), а також як саме працювати для цього з дитиною. Крокуючи сторінками цієї книги, ви зможете пройти разом із дитиною дорогою захопливого, неймовірного і радісного життя.

Фотоматеріали

Цитати

  • "Дуже важливо дозволяти дитині змалку приймати рішення на своєму рівні, тоді нам не доведеться вчити дитину цього, коли вона стане дорослою."
  • "Якщо ми зможемо навчити дитину відповідати за свої вчинки, брати відповідальність на себе, це дозволить їй у майбутньому досягати більших результатів."
  • "Наш обов'язок - навчити дитину долати труднощі самостійно. Ми не будемо поруч завжди, при цьому дитина має навчитись знаходити способи, шляхи, варіанти."
  • "Дуже важливо вкласти в голову своїй дитині, що виходів завжди більше, ніж один, тобто вихід не просто є, а виходів завжди багато".
  • "Потрібно змалку привчати дітей не просто казати "дякую", коли їм дали цукерку, а справді бути вдячними за те, що вони отримали."
  • "Дуже важливо навчитися радіти життю. Діти зможуть радіти життю лише маючи перед очима приклад людини, яка це вміє!

Рецензія фахівця (офіційні рецензії):

Про що книга «20 важливих навичок, які допоможуть підготувати дитину до життя» автора Світлана Єфременкова.

Метою книги «20 важливих навичок, які допоможуть підготувати дитину до життя» є розвиток певних якостей не лише у дитини, але й у себе. Чому це так важливо? Тому що діти практично не слухають дорослих, але вони чудово їх бачать. Хочете, щоб дитина була цілеспрямованою? Спочатку сформуйте цю якість у себе. Хочете, щоб малюк підтримував здоровий спосіб життя та займався спортом? Запишіться самі на тренування.

Нечесно вимагати від дитини того, чого ви самі не робите. Батьки подають найперший приклад. Ваші дії — це НОРМА для дитини. Якщо ви щось робите чи не робите, вона приймає за нормальну поведінку, що вбирає у себе.

Тому починати зміни та формування певних якостей слід із себе, любі батьки. Зміна свого мислення, стилю життя, звичок, розвиток власних якостей особистості — це створення нових якісних умов, у яких зростатиме ваша дитина.

За допомогою цієї книги ви зможете:

1. Попрацювати над собою та із дитиною.

2. Виховувати життєвими ситуаціями, а не теоретичними фактами.

3. Виконувати спільні техніки, тобто досягати однакової мети разом із дитиною.

У результаті ви розвинете 20 корисних навичок, зокрема:

– уміння ухвалювати рішення;

– повагу до себе;

– дисциплінованість;

– уміння відповідати за свої вчинки;

– бути самостійним.

Кожний розділ цієї книги буде тими кроками, що вам потрібно пройти, аби разом із дитиною бути впевненими, щасливими і задоволеними життям!

                                                                                                                                                                                                                                                    Матеріал взято з сайту "Наш формат

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 29 3031