Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

Коло меценатів бібліотеки збільшується!

10.12.2020 17:00

Бібліотеку завжди підтримують прогресивні та авторитетні громадяни – меценати, партнери, спонсори. Їм ми вдячні за можливість працювати ефективно, відповідати запитам користувачів та вимогам часу, бути завжди потрібними. Не в останню чергу за участі вірних друзів-меценатів, які надають допомогу багато років поспіль, Гончарівка має змогу похвалитися своїм сучасним розвитком. Вони справді опікуються бібліотекою та їм не байдуже її життя.

Особливо приємно, коли коло меценатів розширюється. Саме тому сьогодні ми раді привітати нового мецената Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара – Шейко Наталю Борисівну, яка нещодавно відвідала бібліотеку.

Директор Гончарівки Коротун Надія Іванівна провела оглядову екскурсію книгозбірнею. Без перебільшення можемо сказати: бібліотека справила приємне враження на пані Наталію. Адже нам є що продемонструвати: сучасне обладнання, зали для проведення заходів, книжкові новинки та раритети, спеціалізований відділ для користувачів з особливими потребами, центри, які задовольняють інтереси різних категорій херсонців, простір, що використовується для організації регіональних і всеукраїнських масштабних подій. Чи не кожен підрозділ має технічну новинку, яка і вирізняє Гончарівку серед багатьох інших бібліотек.

Наталія Борисівна високо оцінила нашу книгозбірню як сучасний заклад, який відповідає потребам мешканців міста і області.

Бібліотека сьогодні залишається місцем можливостей, нових рішень та центром запровадження сучасних послуг. Але завжди є до чого прагнути, щодня рухатись вперед, бути готовими до нових викликів. Ми відкриті до співпраці, доброчинних акцій, для нас особливо важлива підтримка благодійників, яка орієнтована на розвиток книгозбірні як сучасної установи, інформаційного, культурного, розважального і дозвіллєвого центру громади.

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031