Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

«Для нас важлива Ваша посмішка!»

09.02.2022 15:43

Стоматологи щодня допомагають людям стати щасливими, адже дарують нам красу усмішки, впевненість у собі, гарне самопочуття. Представники цієї професії – особливі. Вони виконують кропітку, часом надскладну і завжди – надзвичайно важливу справу. До речі, зубний біль визнаний найнестерпнішим, зокрема для діток. І дуже часто стоматологи стають справжніми рятівниками для пацієнтів.

Тому 9 лютого, саме до Дня стоматолога, відділом документів з медичних наук Гончарівки у співпраці з лікарями-стоматологами приватної стоматологічної клініки «MClinic» проведено годину-спілкування під назвою «Для нас важлива ваша посмішка!».

Під час зустрічі між фахівцями та присутніми виник жвавий діалог. Що робити при запаленні ясен? Чи шкідливе відбілювання зубів? Які ознаки підвищеної чутливості зубів? Що таке фтор і як він дозволяє запобігти карієсу? Які зубні пасти найкращі? Як правильно чистити зуби?..

Лікар-стоматолог дав змістовні відповіді на кожне запитання. Щоб допомогти захистити зуби і ясна та істотно знизити ризик виникнення карієсу, спеціаліст рекомендував дотримуватися таких простих порад: чистіть зуби двічі на день пастою із вмістом фтору; щодня використовуйте зубну нитку, щоб видалити наліт із міжзубних проміжків та області ясен; надавайте перевагу добре збалансованому раціону, обмежуйте споживання продуктів, які містять цукор і крохмаль; використовуйте зубну щітку з м'якою щетиною; регулярно відвідуйте стоматолога

Зустріч пройшла цікаво, досить жваво. Чудові доповіді спікерів, багато важливої і потрібної інформації, гарна організація, професіональний супровід за всіма напрямами і питаннями до початку, протягом і навіть по закінченню розповіді! Надана інформація є надзвичайно актуальною і корисною для нас! Дуже сподіваємось на подальшу співпрацю!

Календар подій

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 192021
22232425262728
2930