Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

День Інтернет - 4

Цей матеріал є англійською мовою

30.01.2005
В Інтернет-центрі 30.01 проходив “День Інтернет”, програма якого містила в собі конкурс для користувачів Інтернет і арт-вечірку під назвою “Покоління Net. Art є”, до якої входив цикл виставок під загальною назвою “Мистецтво в Мережі, мережа в мистецтві”. День Інтернет - 4У святі брали участь багато творчих людей. Перед входом до Інтернет-центру знаходилася динамічна скульптура у вигляді павутини, яку виконала дизайнер Тетяна Царенко. У приміщенні гості заходу могли ознайомитися з виставкою робіт комп'ютерної графіки, наданою художньою школою, фотороботами Олександра Лавінюкова під назвою “Уроки web-дизайну” і комп'ютерною графікою Таврічеського ліцею мистецтв. Усі бажаючі могли проголосувати за роботу, що їм сподобалася. Призерами глядацьких симпатій стали роботи “Дерево” А.Каменецької (художня школа) і “Руки художника” Д.Багненко (Таврічеський ліцей мистецтв).
Інтерес в учасників конкурсу викликала книжкова виставка “Лабіринтами Інтернет”, підготовлена співробітниками бібліотеки.
У присутніх була можливість побачити й оцінити моделі, представлені студентським будинком моди “ТЕЯ”. Оригінальна колекція називалася “Дами із собачками”. Їхній виступ доповнила поява моделі в сукні, створеній на студії моди сестер Лаврик. Потім Андрій Березін, представник клубу бардовської пісні “Жираф”, на сайті якого можна знайти інформацію про історію створення клубу, його учасників, прослухати пісні, виконав кілька пісень зі свого репертуару. Літературний сайт “Укус”, що об”єднує Херсонських поетів, представив Михайло Подгайний. Він декламував вірші своїх колег, а всі присутні за допомогою комп'ютера могли не тільки одержати короткі відомості про поетів і ознайомитися з їхньою творчістю, але й поставити оцінку поетичним творам, що пролунали.
Далі один з херсонських блоггерів, Денис Мартинов представив блог- інтерактивний щоденник у мережі, тобто щоденник, що ведеться на сайті й доступний всім бажаючим для читання. Ця своєрідна форма спілкування дозволяє декільком творчим людям, що ніколи не бачили один одного, створювати літературні твори в Інтернеті.
Арт-вечірка завершилася розміщенням листівок з побажаннями, посланнями й малюнками гостей в імпровізовану мережу перед входом до Інтернет-центру.

Коментарі

Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031